haha skills

hahaha, alldeles nyss fick jag mig ett gott skratt. Tittade på mitt föregående inlägg, men såg där inte något inlägg utan endast en vit ruta. Seg som jag är fattade jag inte vad felet var. Detta inlägg är någon vecka gammalt men det var först nu jag förstod att jag omedvetet gjort texten vit...... ;O

Markera allt, så kommer den härliga texten fram ;D

SHALOMMMMMMMMM!

helllUU!!! Tider sen var det ni fick höra från mig! Det är nämligen så att jag har haft näsan i skolböckerna ända sedan skolstarten och sugit ur all hjärnkapacitet, o därmed har jag icke varit kapabel att uppdatera mig själv (och er) om mitt liv.

Men här är jag! :D Kemiprovet som nalkats till denna dag är finally slut. Hela gårdagens pluggande till detta prov gav mig 2 nya hål i mitt högra öra, då jag behövde en paus från det tråkiga. ;D

Sanningen är nu att jag inte orkar skriva mer, fastän det egentligen hänt en del som skulle kunna berättas på bekostnad av mig ajälv och min klumpighet.

Nu ska näsan återigen ner i läxböckerna..

Vilken tråkig text att läsa ska man då välja....? :O

"Vid katalytisk krackning värmer man tunga alkaner i närvaro av t.ex. en zeolit......"

"En el aeropuerto de Barajas hay mucha gente. "Es junio y llegan muchas turistas", piensa Lola. También Lola parece una...."

"Lös ekvationen exakt: lgx =2 lg3 + 3 lg2"

Mer alternativ finns det... Kul ;( PÖSSSS


RSS 2.0