tjao

Idag var jag som planerat på ansiktsbehandling. Det var hur skönt som helst och jag höll på att somna :) Sen var det det där med det viktiga valet - att noppa ögonbrynen eller inte. Jag, som tänkte att man bör pröv på allt här i livet, slösade därmed bort 150 riksdaler på sådant som jag borde ta mig tid till att göra själv. ;( Ha det så trevligt! Puss


Ajajajajajajaj

Shalom!! (är förövrigt ett hebreiskt ord som betyder "fred", men som även betyder "hej" och "adjö", passande i detta fall enligt mig)

Under morgondagen skall jag besöka en salong för att få en ansiktsbehandling. Detta är för jag har ett presentkort så jag behöver inte betala ett öre :D :D MEN, nu är den stora frågan om jag ska lägga till lite cash för att få mina ögonbryn noppade, hmm, verkligen en svår men oerhört viktig fråga!!!!

Här skulle egentlig funnits en bild då ett par fina ögonbryn. I denna bild illustrerades smärtan oerörtbra, men tyvärr laggade datorn sönder och ville inte dela denna bild med någon annan.... Men reaktionen var OUCH!!!


höhöhö, pöss o gonatt. SHALOM once again.

Time after time

Sjuuuukt nice dag idag!!! Endast spanska och idrott och jag är hemma redan till 2 (skulle egentligen slutat 16.15!!!!!!!!!!!!!) Med all denna tid som inte behövde spenderas tillsammans med läxböckerna gjorde jag ingenting - helt undebart!!!!!!!!!!!!! :D

I helgen blir det inget jobb för min del utan ska bara ta det lugnt och sova masssor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tråkigt är en sak dock :( jag har ingenting intressant att skriva, förlåt för det hihi (A) PÖSS

Evan den allmäktige på TV

Jag önskar jag vore allsmäktig. Livet skulle vara ganska underbart då. Det första jag skulle göra i detta nu vore skaffa mig ett lysande duschmunstycke haha. Riktigt mysigt må jag säga!! Desstutom praktiskt då ljuset ändrar färg efter hur varmt vattnet är, perfekt för den oförsiktiga hihiihihi :D Med denna hade min söndag varit fulländad.


HA DET FINT NU ASSÅÅÅÅÅÅ


Kanske börja blogga....

En tanke slog mig nyss. Jag är extremt dålkig på att blogga. Det finns mycket man borde här i livet och listan kan skrivas låååång: börja blogga igen, fortsätta blogga, sova tillräckligt, gå i skolan, plugga, jobba, spendera pengar, vila, se på tv, ha tid att ha tråkigt, gå med hunden, ha kul...... FYFAN säger jag bara... för mkt. Men men jag kämpar, och tänkte försöka med det första "bordet"- att börka blogga igen, hmm.

Frågan är då vad man ska skriva. En sekund hade jag en tanke att bara lägga upp alla mina läxor så slipper jag tillverka fräscha, nya texter varje gång jag ska uppdatera bloggen. MEN, till och med jag insåg till slut att det INTE är en säskilt bra idé, för inte ens jag vill plåga igenom mig det ännu en gång, vilket betyder att inte någon alls skulle läsa mina ord som satts ihop till meningar. Alltså skulle min lilla blogg då vara helt meningslös.

Efter mycket om och men och en massa grundliga tankar insåg jag att jag helt enkelt ska skriva det som faller mig in. Ett mycket smart förslag av en numera mycket blond tjej (Y)

För övrigt så vill jag ha sommar igen, men vem vill inte det liksom? ;)

PÖSSSSS <3


Camilla gästbloggar :D

Tjolahopp :)

Just nu sitter jag hos Malin och det bara strömmar in folk till vår SKITSTORA röjfest, nej skojjar bara :D Det är vi 2 som ÄR festen;) Och bara vi som är här :P

Idag slutade jag 11.15 och Malin slutade 12.30 HAHA succer!!
   
Jag och Malin år 2005 :D hihi

 

      
Sommaren 2009 ;) Fan vad söt du är Malin:)


Nu ska jag hem och äta Tacos :D Malin ska däremot äta något annat, undra vad, det undrar hon med :P

Jag citerar en väldigt blond tjej jag känner: Höj jubel till herren (?!)


RSS 2.0