Utfyllnad

Tjoflöjt!! (Känns som om min käre Lenny skulle uttrycka sig så. Jag tänker på henne nu). Det är så att jag inte kmr träffa henne förrän vår avfärd till utlandet!!!!!! GÖTT MOS!! haha :P Nej men serri jag har inget att skriva så detta inlägg får bli ngn sorts uttfyllnad.

Njut av en skööönig låt ;D

Sommar sommar sommaaaar!!!

Nu har mer än en vecka av sommarlovet flutit förbi och det känns gött. Jag har en stark känsla att detta kan bli det bästa sommarlovet ever!! Denna vecka har präglats av träning för min del då jag och min syster har fått för oss att vi ska bli "fit" under denna sommar. Träningsvärk sägar jag bara!! Utöver detta har jag arbetat som telefonförsäljare då jag försöker sleva in så mycket som möjligt under denna lediga period under mitt liv.

Sommarlovets början firades genom att se på en favorit, nämligen "gladiator", hemma hos kära Malin på torsdagen. Senare på kvällen träffades hela NV1 och hade det mysigt i naturen i Vattunöden (vi är ju ändå naturare ju). Fredagen var dagen då det var dags för Bålstas studenter att fira, detta utspring tittade jag och Evelina och Meg på tillsammans och nära var det att vi fick vara följeslagare på ett flak :D Därefter var jag på Johans och Antes studentskivor - det var minst sagt trevligt! Sent på kvällen tog jag farväl av Mirja som skulle åka iväg till Italien och vara borta större delen av sommaren. En annan kväll var det badkväll i Myrskären med det goda folket och det var mys som vanligt.

Gårdagen - Midsommar - tillbringades hemma hos Dennis på en litet partaj, trevligt, trevligt!!
Just nu sitter jag i Olivias rum och väntar in kvällen som ska spenderas med gänget mm här i huset hihi ;)

Vad mer som bör nämnas är att Lenny och jag nu har bokat vår utlandsresa. Destinationen blev Rhodos stad i Grekland och då avfärden sker den 1 juli och hemkomsten den 8 juli. En hel vecka med Lenny i det varma landet kommer bli helt underbart!!!!!!!!! jag längtar!! Nu ska jag gå till de andra tjejerna, jag hör dom skratta i rummet bredvid och här sitter jag och är osocial.


Hotellet där jag och gumman ska leva :D

Höj jubel till Herren! Ha det gott!!!  ;d


DIVE NOW WORK LATER

Fytusan vad jag vill ner i vattnet att dyka NUUU!!!!! Jag täänker tillbaka och det är så himla underbart att vara i vattnet.


Såhär låter Darth Vader, men jag tänker på annat när jag hör det ljudet. Såhär låter det nämligen när man andas med tuber under vattnet. Helt underbart!! MÅSTE dyka i sommar:D:D:D:D
 


Jag vill, jag vill, jag vill!! Nedanför är en film om Valhajen - världens största fisk. På videon är den ungefär 8 meter lång, i samma storlek som den jag och min syster såg när vi var i Egypten. Det var såå häftigt!!!!!!!!
 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Bara det bästa :D



VISST SER DET GOTT UT???
Måste meddela att nu på kvällen blev jag extremt sugen på kladdkaka - och självklart måste då detta fixas. Hittade dock inget recept så fick försöka komma på hur ett sådant recept kan se ut så gott som möjligt.

Malins kladdkaka
2 ägg
175 gram smält smör/margarin
3 dl socker
1,5 dl mjöl
Salt efter känsla, uppskattningsvis ett kryddmått
Kakao efter ögonmått, några matskedar skulle jag ana
Lite vaniljsocker, vad ska vi säga, en tesked kanske :D

Rör ihop occh släng in i ugnen i typ 30-40 minuter på 175 grader. Hmm, i nedre delen av ugnen ska man nog köra på :D
Resultatet blev iaf sjukt gott så om ni är sugna på att baka kladdkaka så rekommenderar jag mitt eget recept. :D
Vänta med att äta en stund, den är godare när den svalnat :D
Lycka till  :)

Se upp för babianer!!

Häromdagen fick jag höra av en vis man att babianer är farlga.... Hjälp!! När jag ser en babian (inte i verkligheten, hallå??) tänker jag bara på den därä tecknade figuren med extremt rosa rumpa som man titta på när man var liten. Ni vet vilken jag menar?? Vad tusan heter den serien? :O Iaf, klippet nedan gör det nog klart för oss att de är farliga, tyvärr hittade jag inget brutalt att visa Ni får nöja er med detta.




Mitt "message" till er idag är alltså: "SE UPP FÖR BABIANER"
Tack Henke för upplysningen :D

Tvätta kläder på Kev

Goddag kära vänner!

Vi har samlats här idag för att tillsammans fira det faktum att skolan nu inofficiellt är slut!!!! Vad morgondagen bringar är en högtidlig träff hos Tomas för ett gemensamt födelsedagsfirande av några kära vänner! (Och sen arbete på kvällen ;))
Detta betyder att jag och mina kära vänner Malin och Evelina ska åka till Fixaria under dagen. Nu får jag bara hålla tummarna på och hoppas att någon av "barnen" inte läser om våra planer :D moahahahaha


Här får ni se Kevs "lillebror". (vi anar att Kev ser minst lika bra ut som denna grabb) Njuuut! ;)

Plikten kallar (jag ska inte på toa), men jag har annat viktigt att göra nu!!

Höj jubel till Herren! Ha det gott! *kyss*

LEEDIGG!!!

Nu är det fredag!! Jag har ingen skola idag!! :D Wooohoooooooooooooooo!!!! :D:D
Juste glömde säga stt Malin och jag hade likadana kläder igår (tors). Då menar jag EXAKT lika. Och för er som såg oss och trodde detta var uppgjort mellan Malin och mig har sååå fel!!! Det kom som en chock för oss båda på morgonen! Haha. Roligt värre :D

Pöss

Aldrig mer... usch!!!

Tjolahopp gamla galopp!!! På något vis lyckas jag alltid vara hungrig när jag skriver inlägg... Konstigt. Kanske därför jag formulerar mig så knäppt... Men men nu till sak. Denna dag har nämligen varit händelserik! Teater i aulan vid halv 11 och det var då mkt chill att missa en trist lektion. Fint jobbat alla som var med! Och Henke, du var grym ju!!! :D

Iaf, sen var det lektion osv osv... Nu eftermiddag: Besök på SVA (Veterinärgrej) i Uppsala. Där leddes vi i smala gångar fram till ett rum där vi (djursjuk- och viltvårdare) var tvungna att ta på oss rockar och skoskydd och förbereda oss för vad som komma skall. Vi varnades innan. "Journalister och poliser har svimmat och kräkts av den syn och stank ni nu ska få uppleva" HJÄÄÄÄLP!!!!  "Ni får inte ta några bilder eftersom det skulle inte polisen gilla om det kom ut i tidningarna"

Rummet vi nu klev in i stank så olidligt att jag nästintill spydde (men jag hållde masken väl). Synen var inte det bättre heller. På bord runt omkring oss låg uppskurna rävar och grisar och alla andra djur man kan tänka sig. Jag förstod varför det luktade så!!! Vi fördes till ett rum där en man visade oss en massa frusna lodjur och uttrar eller vad det nu var... Usch.. Pojkarna från Bcjf klarade nu inte stanken längre utan täckte sina näsor med halsdukar alternativt stoppa papparstussar i näsan. Jag som ville vara tuff, klarade mig helt utan hjälpmedel :D

Nu fördes vi återigen tillbaka i rummet med alla uppskurna djur. Vi gick fram till bordet där två rävar låg. Mannen som visade oss allt tog ut något som visade sig vara en äggstock ur en av rävarna och tog ut ur den ett FOSTER. Ett rävfoster som var blott några centimenter lång och rosa. Man skymtade det som skulle komma att bli benen och nosen... Det var häftigt!!

Djuret jag skymtade inälvorna av
Djuret jag jag SETT insidan


Strax därefter var besöket slut och då drog jag direkt till Karlberg för att tjäna in lite cash!! :D Inge nöje, men en massa nytta! :D Nu har även Lenny börjat där, jippi!! Snart kmr hela Bålsta jobba där haha :D

Det var min händelserika dag! Tills nästa gång - HA det  GÖTT!!!!

Charmed

Livet är bra gott alltså. Här ligger jag i soffan i rummet och chillar framför min absoluta barndoms-favvo-tv-serie haha... Nämnligen FÖRHÄXAD eller Charmed som det heter på det brittiska språket. Det är ett sjukt B program som jag verkligen älskar. Man tänker tillbaka till tiden då man låtsades vara dessa coola häxor. Och visst händer det ibland fortfarande.^^ Nästan varje gång jag går genom en dörr som öppnas av sig självt låtsas jag nämnligen ofta att det är mina superdupercoola krafter som öppnat dörrarna. På så sätt ger man sig själv en ny syn på vardagen haha...
Kika på detta klipp med intro-låten. Ni som själva tittade på detta program som små, eller nu för den delen, ni kommer blir glada och nostalgiska haha... UNDERBART!! <3<3<3




PÖSS<333333333333

DET ÄR SJUKT....

Shueee...
Kroppkakor står på dagens meny och jag är laddad. Sjukt gott alltså!!!
Därefter blir det en kväll med en kombination av chill och plugg... :D
Snart är det lov!!!!! Jippie :D För jag är lycklig, för jag är lycklig..... 
Nej men sjukt najs med lite ledigt iaf :P
Detta är mina dagar framöver:
Ons(imorgon): En lektion spanska som börjar halv 2, jobb på kvällen :D
Tors: Heldag skola :( Studiebesök påå SVA (någon veterinärgrej) + jobb igen...
Fre: INGA LEKTIONER!!! = LEDIG!!!!
Helgen: Chill, strandfest möjligen ;)
Mån: Sista vanliga dagen!! :D + jobb
Tis: Programdag
Ons: LEDIG!!! Poolkalas hos Tomas med några i klassen :D
Tors: SUMMERLAUW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

......ATT TIDEN GÅTT SÅ FORT!! :D


En bra snubbe :D Ursäkta mustaschen...

PÖSS!!<3

Hola hola!

Här sitter jag på spanskalektionen och är som vanligt extremt produktiv, *host, host*. Ska sitta och skriva på spanska egentligen med eftersom det inte är mitt modersmål och ingen höjdare tar jag en sväng på bloggen istället. Det var ett tag sedan så jag kan väl börja med att uppdatera er om vad som hänt i mitt liv. Kort sagt var helgen en underbar solupplevelse, haha töntigt det där lät... Men men.. Jag sola en massa med Lennygullet och några andra. :D Då Lenny tillbringade i stort sett hela helgen hos mig tilldelade jag henne en alldeles egen tandborste, det var hon värd!

Helgens roligaste har nog varit den underbara känslan av att känna mig som en lantis genom att springa igång en flakmoppe från ett annat årtionde.

Helgens mysigaste var då jag Lenny och Meg låg i bergen vid vattnet på lördagkvällen med massor med värmeljus som omgav oss. Riktigt mysigt, och gott vare med de nybakta knäckkakorna också.

Helgens läskigaste var då vi blev bortskrämda därifrån av något som vi antog vara en fladdermus.

Ont har jag nu iaf. Brände ryggen igår. Så typiskt mig. Något annat som är typiskt för mig är att tappa bort saker. Min kamera försvann i lördags. Det upptäckte jag igår - blev förbannad. Åkte tillbaka till vårt mysiga ställe vid vattnet. Självklart hade jag glömt den där. Tur att det inte regnade...

Jag är glad nu iaf. Trots att ryggen värker :( :) Lenny är i skolan med mig. Vi har startat en blogg tillsammans :D

Läs den: http://puffenochpiffen.blogg.se

Lenny kände sig insprirad och startade även en blogg alldeles ensam: Läs den med! :)
http://josephinida.blogg.se

Idag är det raggmunkar till lunch. Eftermiddagen kommer att bestå av stekandes i solen. Ska bränna framsidan också. :D Sen avslutas kvällen med lite skivstång :D SJUKT JOBBIGT :D

Un beso, buena suerte! (jag har ju trots allt spanskalektion) ;) 
Collage av Malin T ovan: :D

RSS 2.0